Еко къмпинг Батак

Резервации: 0894 20 99 11

Еко къмпинг Батак - Цени 2023


ВАЖНО! Къмпингът не приема шумни компании!!!

ВАЖНО! С цел гарантирането на спокойствието на гостите през вечерта настаняването на къмпинга е от 13:00 до 20:00 часа в дните от неделя до четвъртък и от 13:00 до 21:30 в петък и събота. Настаняване след 20:00 (след 21:30 петък и събота) става само с предварителна уговорка.

ВАЖНО! Къмпингът предлага изводи за ток, като ако желаете да използвате ток молим носете кабел с дължина около 20 метра!!!

ВАЖНО! При резервации за място за кемпер или палатка, които не са капарирани предварително мястото се запазва до 18:30 часа в деня на пристигане, освен ако не сме уведомени изрично за по-късно пристигане.

Къмпингът предлага различни отстъпки според дължината на престоя и броя посетители. Също така предлагаме отстъпки и безплатен престой за членове на различни сдружения и организации. Моля, свържете се с нас на тел 0894 20 99 11 или welcome@campingbatak.com за актуални цени.

Всички резервации на къмпинга се правят съгласно нашите "Условия за резервация". За да ги прочетете натиснете тук


Като съпричастност към хората с увреждания - български граждани, къмпингът предлага безплатен престой (до 7 дни на сезон) и използване на цялата база на къмпинга включително каяци, колела и други спортни съоражения напълно безплатно. Също така предлагаме напълно безплатен престой за възрастни хора - пенсионери, които живеят с приходи под социалния минимум. Свържете се с нас за повече информация.